Het item van Doe Maar Duurzaam (RTL-Z)

Het item van Doe Maar Duurzaam (RTL-Z)

Het RTL-Z programma Doe Maar Duurzaam* heeft afgelopen zomer op ons akkerbouwbedrijf gefilmd. Rob van Leeuwen van Jules Energy heeft dit programma uitgelegd hoe de handel van energie met een eigen batterij-opslag functioneert. En ik mocht vertellen hoe dat in de praktijk werkt. We verkopen onze zonne-energie, opgewekt met de zonnepanelen van Groen Leven, op de verschillende energiemarkten, verbruiken zelf op de meest gunstige momenten en verkopen ook energie aan particulieren. (zie elders op onze site) Hierbij worden de door ATEPS geleverde batterij en de zonnestroom optimaal ingezet door de software van Jules Energy.

*Doe Maar Duurzaam is een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten.

 

Eén gedachte over “Het item van Doe Maar Duurzaam (RTL-Z)

  • 18 augustus 2017 om 10:48
    Permalink

    Leuk stukje met mooie beelden van je bedrijf!

Reacties zijn gesloten.