Het bereik van onze site

Het bereik van onze site

Precies een jaar geleden ging onze website www.dejongodoorn.nl “live”. We hebben deze website laten maken om aan een ieder te laten zien waar we op ons akkerbouwbedrijf mee bezig zijn. Twitter gaf al een idee wat er speelt maar dit is niet het medium om veel informatie te delen. Op onze site probeer ik regelmatig actuele dingen te laten zien. Verschillende items werden veel bezocht en zelfs gedeeld via social media. De meest bezochte items gingen over Energieopslag, maar ook de vlogs van Sterre scoren goed.
Toen de Hippe Boerin (Mirjam Balkema) onze website gemaakt had, was de hoop dat we het eerste jaar een paar duizend bezoekers zouden krijgen. Na 365 dagen staat de teller op 10.787 bezoekers. En daar zijn we heel erg blij mee en dit heeft onze verwachtingen ruim overtroffen. Komend jaar proberen we weer leuke en interessante berichten te plaatsen. En misschien hebben we wel weer zoveel veel bezoekers.
statestiek