Verkiezingsbijeenkomst GroenLinks 26 janauri

Verkiezingsbijeenkomst GroenLinks 26 janauri

Uitnodiging

Op 26 januari organiseert GroenLinks een bijeenkomst op het bedrijf van Jan Reinier de Jong in Odoorn.

Een bijzonder bedrijf dat via de stichting Veldleeuwerik, samen met een groot aantal andere landbouwers, kiest voor een bedrijfsvoering die gericht is op duurzaam en circulair gebruik van het land. De bodem krijgt daarbij terug wat het geeft. Jan Reinier geeft uitleg over hoe dat in z’n werk gaat.
Biodiversiteit ligt GroenLinks ook na aan het hart. We hebben de vlinders, bijen en andere insecten hard nodig om te zorgen voor een leefbare aarde. Henk Nijmeijer, Drents Statenlid voor GroenLinks, houdt een verhaal over hoe we de geliefde en kwetsbare Drentse natuur het beste kunnen beschermen en herstellen. Er is ruimte om vragen te stellen en te discussiëren.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom op zaterdag 26 januari aan de Borgerderweg 11 in Odoorn.
De bijeenkomst start om 11 uur, om half elf staat de koffie klaar.
Troubadour Edgar Smit zorgt voor een muzikale omlijsting.

Wil je aanwezig zijn bij de bijeenkomst?
Graag uiterlijk 23 januari per e-mail aanmelden bij Rianne van Leeuwen: riannevanleeuwen.pronk@gmail.com