Prettige kerst en een goed 2022.

Prettige kerst en een goed 2022.

Het jaar 2021 is alweer bijna voorbij. Het tweede jaar dat we te maken hebben met Covid-19. Een jaar met regelmatig een bui regen. De beregeningshaspel bleef in de schuur. Dankzij een normale zomer hebben we een goede oogst achter de rug. En dat is ook wel eens prettig, maar zeker ook nodig. De kosten stijgen heel snel en dat is best zorgelijk. De bouw van zonnepark Daalkampen is bijna afgerond. Dankzij de inspanningen van een ieder is dat ondanks leveringsproblemen en corona redelijk goed verlopen.

Langs deze weg willen we iedereen bedanken voor de plezierige samenwerking het afgelopen jaar. We hopen iedereen in 2022 weer te kunnen ontmoeten. Wij wensen jullie een fijne kerst en een goed, groeizaam en gezond nieuwjaar.

Jan Reinier, Lente, Sterre, Elle en José