Fijne kerst en een goed 2023.

Fijne kerst en een goed 2023.

Aan 2022 komt bijna een eind. Het was een bijzonder jaar voor ons. De bouw van zonnepark Daalkampen is volledig afgerond. En dankzij een zonnige zomer met mooie stroomprijzen hebben we een goede start als zonneboer. Akkerbouwmatig had de zomer wat beter gekund. De droogte heeft weer gezorgd voor veel extra werk. De beregening heeft overuren gedraaid en daardoor hebben we redelijk opbrengsten kunnen oogsten. De kostprijsstijging gaat door, maar gelukkig volgt de prijsontwikkeling van onze producten ook. De marges blijven dus gelijk en met alle wensen vanuit Den Haag wordt het best lastig. Gelukkig blijven mensen gewoon eten.

Langs deze weg willen we iedereen bedanken voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar. Wij wensen jullie een fijne kerstdagen en een goed, groeizaam en zonnig nieuwjaar.