De landbouwrubriek bij RTV Drenthe

De landbouwrubriek bij RTV Drenthe

Vanmorgen was ik te gast in het radioprogramma De Brink van RTV Drenthe. Om de twee weken mag een landbouwer in gesprek met presentator Aaldert Oosterhuis. In deze landbouwrubriek worden actuele zaken besproken, zoals bv de stand van zaken mbt de oogst. Ook gaat Aaldert wat dieper in op andere onderwerpen zoals onlangs over de fosfaatwetgeving. Met ruim tien boeren hebben we een roulatie schema, zodat er elke keer weer een andere sector in bod komt. Vanuit LTO wordt dit initiatief ondersteund.  Vanmorgen hebben we kort gesproken over Avebe en de suikerbieten. Daarnaast was er tijd om over zonne-energie en energieopslag te praten. Een plezierige manier de luisteraar te informeren over de landbouw. Mooi dat Radio Drenthe op deze manier mee werkt aan een stukje PR voor de agrarische sector.

rtv drenthe aaldert